Asociatia de Sprijin a Somerilor incepe un nou curs de Electrician exploatare medie si joasa tensiune, cu o durata de 720 de ore, in Ploiesti. Deschiderea cursului va fi in data de 16.04.2018, ora 16.30.
Costul cursului este de 600 RON, cu posibilitatea achitarii in rate.

Tematica curs:
– Comunicare şi numeraţie
– Utilizarea calculatorului şi prelucrarea informaţiei
– Comunicare în limba modernă
– Asigurarea calitatii
– Dezvoltare personală în scopul obţinerii performantei
– Igiena si securitatea muncii
– Lucrul in echipa
– Montarea şi utilizarea aparatelor electrice de joasă tensiune
– Montarea şi utilizarea maşinilor electrice
– Utilizarea instalaţiilor electrice de joasă tensiune
– Întreţinerea maşinilor, aparatelor şi instalaţiilor electrice de joasă tensiune
– Realizarea circuitelor electronice din instalaţiile electrice
– Realizarea instalaţiilor pentru alimen-tarea maşinilor electrice

Pentru descrierea detaliata a cursului si formularul de inscriere, Click aici!

27 thoughts on “Incepere curs Electrician exploatare medie si joasa tensiune – Ploiesti!

 1. Buna ziua. Sunt interesat de un curs de electrician si as dorii mai multe detaloi in ce perioada se incepe si cat este pretul. Multumesc.

  1. Buna ziua! Avem un curs de electrician exploatare medie si joasa tensiune care urmeaza sa inceapa cat de curand la ploiesti. Cursul dureaza 4,5 luni si costa 600 de lei. Pentru inscriere si alte informatii va rugam sa ne contactati la 0733681440.

  1. Buna ziua! Va puteti inscrise oricand doriti dumneavoastra. O noua serie va incepe la Ploiesti in luna ianuarie 2019. Costul este de 400 de lei si durata este de circa 1 luna.

 2. Buna ziua,
  Va rog daca ma puteti anunta cand o sa fie o noua serie in Ploiesti, durata si costul si de asemenea in ce zile o sa aiba loc si de la ce ora. Si de asemenea, ce acreditare/ diploma se acorda la finalul cursului (de catre cine e emisa). Multumesc!

   1. Buna ziua!
    Am inaintat solicitarea dumneavoastra catre colegii mei de la inscrieri. Daca doriti, ne puteti contacta la 0733681440.
    Toate cele bune!

 3. Buna ziua! Cand va fi un nou curs de electricieni, va rog? Evident, daca se poate sa-mi comunicati si detaliile legate de durata, zille de curs si cost! Va multumesc anticipat!

  1. Buna ziua!
   Urmeaza sa incepem o noua grupa de curs in cel mai scurt timp. Pentru detalii contactati-ne la 0733.681.440 sau 0244.523.068.

    1. Buna ziua!

     Este foarte important sa ne spuneti la care dintre sucursalele noastre doriti sa urmati cursuri. Va vo contacta colegii mei pentru detalii.

  1. Buna ziua! Veti fi contactat de colegii nostri de la Sucursala Ploiesti pentru detalii. Cursul urmeaza sa inceapa in luna Iunie 2020. Cu stima!

 4. Buna ziua! As dori sa stiu cand incepe cursul pentru electrician in Ploiesti, care sunt costurile si care este durata cursului! Va multumesc!

  1. Buna ziua! Veti fi contactat de colegii nostri de la Sucursala Ploiesti pentru detalii. Cursul urmeaza sa inceapa in luna Iunie 2020. Cu stima!

 5. Buna ziua as dori sa ma inscriu si eu la cursul dumneavoastra cum procedez cum iau legatura sau datimi o adresa cv va multumesc.

 6. Buna ziua.
  Pentru anul in curs se mai organizeaza cursuri de calificare in centrul din Ploiesti? Si daca da, care sunt datele de incepere ale seriilor?
  Va multumesc.

  1. Buna ziua, sigur ca da, organizam. Pentru detalii si informatii suplimentare avem rugamintea sa luati legatura cu colegii nostri de la sucursala Ploiesti la numarul de telefon 0733681440. O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *