Locatii de formare accesibile si moderne

Birourile de consiliere si locatiile de formare ale Asociatiei de Sprijin a Somerilor sunt situate in locatii accesibile si beneficiaza de facilitati moderne, atat din punct de vedere al microclimatului, cat si din punct de vedere al dotarilor necesare pentru activitatea de instruire.

Retea extinsa de sucursale

Asociatia de Sprijin a Somerilor va pune la dispozitie o retea extinsa de sucursale, pentru a va putea oferi serviciile sale cat mai aproape de dumneavoastra. In acest moment reteaua noastra de sucursale cuprinde orasele Targoviste, Braila, Brasov, Pitesti, Ploiesti si Slatina, insa serviciile noastre pot fi oferite oriunde pe teritoriul Romaniei.

Gama extinsa de cursuri autorizate

In acest moment, Asociatia de Sprijin a Somerilor este autorizata sa organizeze cursuri de calificare, initiere si perfectionare in peste 68 de calificari si ocupatii, din principalele domenii de activitate. De asemenea, ne putem autoriza, la cerere, pentru orice calificare/ocupatie noua, in situatia in care exista solicitari.

Cursuri gratuite sau la preturi foarte avantajoase

Cursurile de calificare, initiere sau perfectionare organizate de Asociatia de Sprijin a Somerilor sunt oferite la preturi accesibile, cu un raport pret-calitate excelent. Mai mult decat atat, fiind o organizatie non-profit, orientarea noastra este catre oferirea unor servicii de calitate, in conditii de eficienta maxima. Mai mult decat atat, organizam si cursuri de calificare gratuite, finantate din fonduri nationale sau europene.

Formatori profesionisti, autorizati ANC

Organizatia noastra colaboreaza numai cu formatori cu o pregatire adecvata, care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

– au studii superioare specifice domeniul in care formeaza;

– au experienta recenta in munca pentru domeniul ales;

– sunt formatori autorizati ANC (certificat de absolvire/de competente profesionale pentru ocupatia „Formator”.

Personal implicat si amabil

Personalul angajat al organizatiei noastre este format din persoane experimentate, orientate catre satisfacerea cerintelor clientilor, care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

– sunt amabili, responsabili si eficienti;

– au experienta recenta in munca in domeniul formarii profesionale a adultilor, consilierii si medierii muncii;

– sunt consilieri orientare profesionala autorizati (certificat de absolvire pentru ocupatia „Consilier informare si orientare privind cariera”.

Suport clienti permanent

Va stam permanent la dispozitie (in intervalul orar de lucru cu publicul), de Luni pana Vineri, intre orele 08.30 – 17.30, la numerele de telefon:

– 0245.620.702 – telefon fix sediul central, pentru orice fel de informatii, sugestii si reclamatii;

– 0733.681.443 – GSM, pentru sugestii si reclamatii;

– assd_tgv@yahoo.com – adresa e-mail sediul central, pentru orice fel de informatii, sugestii si reclamatii.

Programe de formare autorizate ANC

Toate programele de formare profesionala organizate de Asociatia de Sprijin a Somerilor, fie ele programe de calificare, de initiere sau de perfectionare, sunt autorizate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, in conformitate cu autorizatiile atasate la descrierea fiecarei calificari in parte. Astfel, toate certificatele eliberate (de calificare sau de absolvire) vor avea recunoastere nationala si europeana, in conditiile legii.

Consultanta de specialitate

Nu stii ce curs ti se potriveste? Nu stii in ce directie sa o apuci in cariera? Nu stii care sunt pasii ce trebuie urmati pentru gasirea unui loc de munca sau infiintarea unei afaceri proprii?

Nici o problema!

Te ajutam noi, cu servicii de consiliere si consultanta personalizate pentru tine! Aceste servicii sunt oferite gratuit pentru toti clientii nostri, in sucursalele active ale organizatiei.

Sprijin la angajare

Iti oferim sprijin la angajare si suport permanent pentru identificarea ocuparea si pastrarea unui loc de munca, prin:

– intermedierea relatiei cu angajatorii care cauta personal;

– organizarea activitatii de practica in unitati dornice sa recruteze personal;

– sprijinirea angajarii prin furnizarea de recomandari, adeverinte, etc.

Materiale de studiu actuale

Materialele de studiu furnizate sunt actualizate permanent, fiind la curent cu ultimele tendinte din domeniile adresate. Suporturile de curs sunt puse la dispozitie in format tiparit sau electronic, pentru toti cursantii. Ne asiguram astfel ca timpul pretios nu va irosit pentru predarea de informatii teoretice, concentrandu-ne pe instruirea practica, atat de necesara.

Retea parteneri

Reteaua noastra de parteneri include:

– alte centre de formare profesionala autorizate;

– centre de evaluare si certificare a competentelor profesionale autorizate;

– furnizori publici sau privati de servicii conexe formarii profesionale;

– institutii publice din domeniul formarii profesionale.